Donaris 930 x 122

robert glință

ROBERT GLINȚĂ, NECRUȚĂTOR! SPUNE LUCRURILOR PE NUME

Un interviu scurt, dar dinamic, dens și la obiect, cu Robert Glință publică astăzi tolo.ro. Înotătorul piteștean finalist al probei de 100 de metri spate la Olimpiada de Vară de la Rio de Janeiro spune lucrurilor pe nume, arătând diferența între condițiile de pregătire ale sportivilor din țări dezvoltate ca Statele Unite ale Americii și condițiile de la noi: “Când mă uit la americani cum se refac, îmi plâng de milă! La noi refacerea este baie cu gheață, masaj și hai la somn!”

Citiți și: Imagini de COLECȚIE! Ce s-a întâmplat azi la Pitești este o POVESTE ADEVĂRATĂ!

-Robert, un timp mai slab decât în semifinală.

-Da, am simțit cursa ca fiind rapidă, am crezut că scot mai bine, dar nu a fost așa. Însă, ca să fiu sincer, am înotat trei curse foarte tari în 24 de ore. Mi-am îmbunătățit recordul, cred că mi-am ținut promisiunea. Și mai e ceva important…

Citiți și: Piteșteanul Robert Glință a obținut bronzul la Campionatul European

-Ce anume?

-Că progresez mereu. Cât timp progresez, e bine! Nu mă uit la Tokyo 2020 acum sau la altceva. Mă uit la progresul fiecărei zile.

-Ai simțit oboseala?

-Da, gândiți-vă… Am avut trei finale ca încărcătură, practic, pentru mine. Și refacerea este dificilă. De aceea spun că sunt mulțumit.

Având în vedere condițiile?

-Da, având în vedere condițiile! Când mă uit la americani cum se refac, îmi plâng de milă! La noi refacerea este baie cu gheață, masaj și hai la somn!

Mai departe?

-Nu vreau să fac promisiuni! Sunt mândru că am fost în această finală olimpică! În calitate de iubitor de natație, aș fi vrut să fiu și în tribună, și în bazin ca să pot urmări o astfel de finală! Voi evolua în continuare și voi progresa. Asta îmi propun. Dar nu vreau să fac promisiuni! (Sursa: http://www.tolo.ro/, editarea și titlul: http://epitesti.ro/

Amintim că în finala probei de 100 de metri spate Robert Glință s-a clasat pe locul 8, ultimul. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/sport/bravo-robert-glinta/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA