EcoMoto 930×122

campionate

EUROPENELE DE ÎNOT: CALIFICARE PENTRU PITEȘTEANUL ROBERT GLINȚĂ

Concurând pentru România, piteșteanul Robert Glință a debutat în forță la Campionatele Europene de înot pentru seniori, competiție care se desfășoară în Londra începând de astăzi și până pe 22 mai 2016.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Glință s-a calificat azi în semifinala de diseară a probei de 100 de metri spate masculin, câștigând cu un timp de 54.43 seria preliminară în care a concurat (cel mai bun timp din calificări la proba respectivă).

La Campionatele Europene de Înot de la Londra piteșteanul va concura și la 50 de metri spate și 200 de metri spate. Ne așteptăm ca Robert să câștige medalii și la această competiție. Amintim că tânărul înotător este calificat la Jocurile Olimpice de Vară 2016, care vor avea loc în Rio de Janeiro (Brazilia).

Citiți și: Ultima oră: Glinţă, pe podium la Mondiale!

România concurează cu 7 sportivi: Robert Glință, Marius Radu, Daniel Martin, Daniel Macovei, Alin Coste, Norbert Trandafir și Alexandru Coci. Cei 7 sportivi sunt însoțiți de doi antrenori: Adrian Gherghel și Ovidiu Galeru.

UPDATE ora 20:27: Cu un timp de 54.14 (al 3-lea în seria lui și al 5-lea pe ansamblul seriilor semifinale), Robert Glință s-a calificat în finala de mâine a probei de 100 de metri spate masculin. (Foto Arhivă: Facebook)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90