Donaris 930 x 122

robert glință

Robert Glinţă: Obiectivul meu principal este să-mi dobor recordul meu personal şi naţional

Robert Glinţă: Obiectivul meu principal este să-mi dobor recordul meu personal şi naţional

Citiți și: Piteșteanul Robert Glință a obținut bronzul la Campionatul European

După cum v-am informat, înotătorul piteștean Robert Glinţă, campion european en titre la 100 m spate, s-a calificat cu emoţii în finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo, cu ultimul timp din semifinalele disputate luni la Aquatics Centre.

Dacă în serii, Glinţă a fost cronometrat cu 53sec67/100, înotătorul piteştean s-a mobilizat în semifinale şi a fost mult mai rapid, iar cu timpul de 53sec20/100 a prins finala in extremis.

Citiți și: Înotătorul Robert Glință, pe locul 8 în finala olimpică de la Tokyo

Am prins finala pentru 1/100, am avut ceva emoţii până am văzut şi a doua semifinală. Nu pot spune că am făcut cea mai perfectă cursă din cariera mea, nici nu pot spune că mă simt în cea mai grozavă formă din punct de vedere al formei de competiţie.

Însă am făcut o cursă mai bună decât cea de ieri, am avut resurse un pic mai bune. Uşor-uşor capăt din ce în ce mai multă experienţă în acest bazin, cu acest format al competiţiei, cu serii seara şi semifinale şi finale dimineaţa.

Mă bucur că am reuşit să ajung în finală, având încă 24 de ore la dispoziţie şi voi urmări să am o refacere şi o recuperare cât mai bună, să-mi adun toate forţele să fac o cursă bună, cât mai perfectă, de care să fiu deplin mulţumit. Obiectivul meu principal fiind doborârea recordului meu personal şi naţional, indiferent pe ce loc mă voi clasa. Dacă eu voi reuşi să-mi îmbunătăţesc propria mea performanţă (52sec88/100), eu mă declar mulţumit”, a declarat Robert Glinţă.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Simona spune:

    Felicitari! In spatele unei prezente la JO e multa munca si multa daruire personala. Faptul ca ai reusit sa te numeri printre primii 8 inotatori din lume e o performanta extraordinara!

  • Kerstin spune:

    Felicitari ! Locul 8 alaturi de atatia innotatori confirmati este o performanta deosebita. Continua !

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441