EcoMoto 930×122

robert glință

PITEȘTEANUL ROBERT GLINȚĂ BATE UN NOU RECORD

Piteșteanul Robert Glință bate un nou record. Înotătorul Robert Glință a stabilit un nou record național la proba de 100 de metri spate masculin, informează Mediafax.

Citiți și: Imagini de COLECȚIE! Ce s-a întâmplat azi la Pitești este o POVESTE ADEVĂRATĂ!

Sportivul a fost cronometrat cu 53 de secunde și 32 de sutimi la Campionatele Internaționale de înot ale României, competiție desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute în Bazinul Olimpic „Anatolie Grințescu” din București.

Recordul anterior al probei de 100 de metri spate (53,34) îi aparținea tot lui Robert Glință și fusese stabilit în 2016 la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro (Brazilia) (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: Piteșteanul Robert Glință a obținut bronzul la Campionatul European

Pentru că a fost cel mai bun rezultat al acestei ediții a Campionatelor Internaționale de înot ale României, Glință a primit un premiu de 4.000 de euro.

Născut în Pitești, în vârstă de 21 de ani, Robert Glință este legitimat la CS Dinamo București.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90