Donaris 930 x 122

robert glință

Înotătorul Robert Glință, pe locul 8 în finala olimpică de la Tokyo

În finala olimpică, jucată marți dimineață, la Tokyo, Robert Glință a ieșit pe locul al optulea la proba de 100 de metri spate.

Citiți și: Piteșteanul Robert Glință a obținut bronzul la Campionatul European

Important de precizat este faptul că, sportivul și-a îmbunătățit cu mult timpul din semifinale, parcurgând cele două lungimi de bazin în mai puțin de 53 de secunde, mai exact în 52 de secunde și 95 de sutimi.

Citiți și: Robert Glinţă: Obiectivul meu principal este să-mi dobor recordul meu personal şi naţional

Cursa a fost una strânsă. Piteșteanul a luat startul de pe culoarul opt, iar până la jumătatea cursei a reușit să se mențină chiar pe locul 4.

Robert Glință, despre finala de la 100 metri spate

Extrem de epuizantă, de altfel toate finalele sunt la fel. E vorba de a da tot ce ai în tine, de a nu lăsa niciun fel de resursă în corp. Eu am dat tot ce am avut în mine azi, de aceea sunt așa extenuat acum.

Până la urmă am avut o cursă mai bună decât în semifinale și calificări, asta e îmbucurător. Timpul nu a fost departe de timpul meu de record național și personal. Din punct de vedere tehnic și tactic am executat o cursă foarte bună. Ăsta mi-a fost nivelul la această competiție„, a declarat Robert Glință pentru Gsp.ro după finală.

Sursă foto: Facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441