New Profesional Consult 930 x 122

campionate europene

PITEȘTEANUL ROBERT GLINȚĂ, O NOUĂ PERFORMANȚĂ

În ziua a doua a Campionatelor Europene de înot în bazin scurt, de la Netanya, din Israel, Robert Glință a doborât recordul național pentru juniori la proba de 100 de metri spate, cu timpul de 51.44 de secunde. Glință s-a calificat în semifinala probei, programată pentru astăzi, la ora 18:25. Timpul său a fost al nouălea în seriile preliminare.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Cum Robert Glință deținea cu 51.99 de secunde și recordul național de seniori al probei, rezultă că această performanță de la Netanya va fi omologată drept cea mai bună din țară, atât la seniori, cât și la juniori.

Amintim că piteșteanul Robert Glință se antrenează de ceva timp în Baia Mare.

Citiți și: Imagini de COLECȚIE! Ce s-a întâmplat azi la Pitești este o POVESTE ADEVĂRATĂ!

UPDATE: Glință a înotat în această seară în semifinalele probei de 100 de metri spate, reușind un timp excelent, de 51.10 secunde, echivalent cu un dublu record național, la seniori și la juniori. Cu această performanță, Robert s-a calificat în finala probei, care va avea loc mâine după-amiază. (Sursă: frnpm.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90