NOR CURIER 930X122

concurs

Mașini tunate și piloți tari în parcarea Auchan Bradu!

Mașini tunate și piloți tari în parcarea Auchan Bradu!

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), desfășoară în parcarea Auchan Bradu, Campionatul Național de Îndemânare Auto (CNIA), Campionatul Național de Super Slalom (CNSS) și Campionatul Național de Vehicule Electrice (CNVE).

Evenimentul este structurat pe parcursul a două zile, sâmbătă, 20 august, zi dedicată antrenamentelor libere, în intervalul orar 12.00 – 20.00 – antrenamente de la care vă oferim următoarele imagini video surprinse de către redactorii ePitești.ro:

Citiți și: Șoferii care fac așa ceva riscă pușcăria!

Duminică, 21 august, de la ora 10.00, au loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs (ora 13:00) și festivitatea de premiere (în jurul orei 19.30).

Sunt prezenți piloți din Pitești, Iași, Brăila, Galați, Brașov, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, București și Ilfov, cu un număr record de juniori (CNIA: 8-14 ani, CNSS: 14-18 ani), seniori de peste 65 de ani și, nu în ultimul rând, frumoase prezențe feminine.

Conform autostiri.ro, evenimentul Cupa Pitești Retail Park reunește trei campionate auto de prestigiu după 7 ani la Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3