New Profesional Consult 930 x 122

academica

ȘOC ÎN FOTBALUL ARGEȘEAN! ACADEMICA S-A DESFIINȚAT

Veste cât se poate de proastă pentru sportul și fotbalul argeșean! Echipa de fotbal ACS Academica Argeș Pitești s-a desființat!

Citiți și: A nins în Argeș!

Jucătorii echipei de Liga a II-a au primit astăzi informația că sunt liberi să plece, anunță ilfovsport.ro, știre confirmată pentru ePitești din partea ACS Academica.

“Da, este adevărat că se desființează echipa, dar suntem în discuții să fim preluați de altcineva, mă refer la club, pentru că nu are nicio datorie. Asta nu înseamnă că va rămâne tot Academica, informațiile sunt că noi am încheiat-o cu fotbalul. Am încercat, nu s-a promovat, asta e, probabil că nu a fost să fie! N-am avut arbitraje, n-am avut nimic de partea noastră, decât profesionalism. Jucătorii sunt liberi, unii și-au și găsit echipe. Îmi pare rău că nu am reușit mai mult, ne-am străduit cât am putut și mă bucur că am făcut-o corect!”, declară Dan Lăzărescu, președintele clubului, citat de ilfovsport.ro.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Decizia desființării a fost luată după ce patronul clubului, Constantin Moroianu, a anunțat că nu va mai finanța echipa după ratarea obiectivului de promovare în Liga I. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • kacademica spune:

    Cum puteți sa scrieți așa ceva nu știți unde este Clinceniu pe harta echipa asta nu avea ce căuta aici….soc în fotbalul argeșean a fost când a dispărut FC.ARGES nu toate clonele sa va fie rușine….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90