930×122 CAPRA 5

FC ARGES 1953

TURNEU INEDIT! FC ARGEȘ JOACĂ AZI FOTBAL FĂRĂ PATRONI

Sibiul găzduiește astăzi un turneu amical de fotbal în sală mai puțin obișnuit. Este un turneu la care participă echipe fără… patroni, susținute financiar de suporteri. La competiție, intitulată sugestiv „Fotbal curat fără patroni. Turneul celor liberi”, participă FC Argeș 1953, LSS Voința Sibiu, FC Vaslui 2002 și ASU Politehnica Timișoara.

Citiți și: Pas important pentru secțiunea Cornetu – Tigveni din autostrada spre Sibiu!

„După ce au strâns rândurile şi au dat cu piciorul sacilor de bani ai patronilor mânjiţi, echipele reînfiinţate de suporteri îşi unesc din nou forţele şi se întrec într-un turneu de fotbal în sală. Pe 10 ianuarie în Sibiu cele patru echipe care au avut tăria morală de a o lua de la capăt îşi vor demonstra abilităţile fotbalistice în faţa suporterilor veniţi din toate colţurile ţării.”, spun organizatorii.

Iată mai jos programul meciurilor:

Citiți și: Se întâmplă pe lotul 3 al Autostrăzii Sibiu-Piteşti!

“Aşteptăm cu nerăbdare acest turneu inedit! Pentru prima oară patru echipe reînfiinţate se întâlnesc şi readuc aminte de istoria lor. Sper să facem o figură frumoasă şi, de ce nu?, să câştigăm turneul. FC Argeş a mai câştigat în anul 2000 un turneu de fotbal în sală, tot în Sibiu, şi ar fi frumos să repetăm istoria.”, afirmă Florin Dobre, preşedintele lui FC Argeş 1953.

Potrivit organizatorilor, turneul va fi transmis în direct de postul de televiziune Nașul TV.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3