SMART KIDS 930X122

dâmbovicioara

STAŢIUNE TURISTICĂ ÎN ARGEŞ

Staţiune turistică în Argeş. Autorităţile locale din Dâmbovicioara au început formalităţile pentru declararea comunei drept staţiune turistică de interes național.

Citiți și: Pensiune din Argeș, cu nereguli grave, închisă și amendată cu 100.000 de lei

O firmă din Bucureşti a câştigat la finalul anului trecut licitaţia pentru realizarea documentaţiei aferente, iar în această lună actele ar trebui să fie gata. Potrivit Ministerului Turismului, în Dâmbovicioara funcţionează cele mai multe pensiuni turistice din zona Muscel după comuna Rucăr.

În Dâmbovicioara ar urma să fie montate în curând lămpi cu LED pentru iluminatul stradal, indicatoare rutiere şi indicatoare turistice, iar la celebra peşteră cu acelaşi nume va fi amenajată o parcare cu o capacitate de 650 de locuri.

Citiți și: Argeș. Pod spectaculos, aproape de deschidere!

În Argeş mai este clasificată o singură staţiune turistică, respectiv comuna Bârla, acolo unde funcţionează Băile de la Bădeşti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA