Donaris 930 x 122

13 ani

3 COPII DE 13 ANI AU FURAT DIN PIAȚĂ

Poliţiştii din oraşul argeșean Costeşti au făcut cercetări într-un dosar penal cu acuzație de furt calificat, ocazie cu care au depistat 3 minori, toţi în vârstă de 13 ani.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Minorii, din Costești, sunt bănuiţi că azi-noapte ar fi furat din piaţa agroalimentară din oraș ţigări, două telefoane mobile şi alte bunuri în valoare de aproximativ 1.500 de lei.

Copiii s-ar fi ascuns în standurile din piaţă, acolo unde au rămas până la ora închiderii, ar fi sustras bunurile, iar la plecare ar fi pătruns în biroul administratorului, de unde au luat cheile de la lacătele uşilor de acces. Bunurile furate au fost recuperate și înapoiate părților vătămate.

Citiți și: Femeie sfâșiată de câine, vecinii speriați. Politia, oficial, transmite!

Totodată, cei trei sunt bănuiţi că pe 3 august ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Costeşti, de unde ar fi sustras mai multe pachete de ţigări şi alte bunuri.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90