New Profesional Consult 930 x 122

braconaj

3 MINORI, PRINȘI LA BRACONAJ ÎN ZONA BARAJULUI GOLEȘTI

Un echipaj de polițiști argeșeni de la Serviciul de Ordine Publică și un altul de jandarmi au ieșit din nou în teren într-o acțiune împotriva braconajului piscicol.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Cu această ocazie, polițiștii și jandarmii au prins în zona barajului Golești nu mai puțin de cinci persoane care braconau cu plase monofilament.

Și mai grav, potrivit Biroului de Presă al Poliției Județene, este că trei dintre cele cinci persoane sunt minori, cu vârste de 17, două dintre ei, și 14 ani. Toți trei sunt din comuna Călinești, ca și o a patra persoană, în vârstă de 47 de ani. O a cincea persoană are 34 de ani și este din comuna Micești.

Citiți și: Supravegherea specializată a minorilor care săvărșesc fapte penale dar nu răspund penal

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru braconaj piscicol și au ridicat pentru confiscare cele cinci unelte de pescuit găsite la persoanele acuzate de braconaj.

Zilele trecute, în aceeași zonă, s-a înregistrat un alt caz de braconaj piscicol. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/pitestean-cercetat-penal-pentru-braconaj-pe-lacul-golesti/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90