930×122 CAPRA 5

cfr

3 ZILE DE GREVĂ LA CFR

Sindicaliştii din domeniul feroviar cer majorarea cu 10% a salariilor, tichete de masă şi vouchere de vacanţă.

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

Nemulţumiţi de modul în care negociază reprezentanţii Ministerului Transporturilor, CFR-iștii sunt de astăzi și până joi, 24 septembrie inclusiv, în grevă japoneză, purtând banderole albe pe braț pe parcursul celor 3 zile.

Organizaţiile sindicale solicită semnarea contractului colectiv de muncă până cel târziu pe 30 septembrie, creşterea salariilor cu cel puţin 10%, acordarea de tichete de masă pentru toate zilele lucrătoare și de vouchere de vacanţă începând de la 1 ianuarie 2016 şi o politică de personal care să asigure funcţionarea în bune condiţii a acestui domeniu legat direct şi explicit de siguranţa naţională.

Citiți și: Alertă: Grevă generală! Angajații amenință că vor opri activitatea

Sindicaliştii avertizează că în cazul în care cererile lor nu vor fi satisfăcute vor declanşa greva generală pe 1 octombrie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3