Donaris 930 x 122

itm

itm

33 DE ARGEŞENI, PRINŞI MUNCIND „LA NEGRU”

Inspectorii de muncă din Argeş au făcut în decembrie anul trecut mai multe controale şi au dat 37 de sancţiuni, dintre care 22 de amenzi.

Citiți și: S-a decis! Angajatorii nu vă mai pot obliga să faceți asta!

Pentru diminuarea numărului de persoane care lucrează fără forme legale ITM Argeş a efectuat 155 de controale. Unităţile depistate practicând muncă fără forme legale au fost în număr de 20, fiind găsite 33 de persoane care lucrau „la negru”. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la 330.000 de lei.

Au fost făcute şi controale pentru respectarea prevederilor Codului Muncii, a actelor normative de dreptul muncii, precum şi a clauzelor contractelor colective de muncă. Pe acest palier au fost aplicate 37 de sancţiuni, în valoare totală de 333.000 de lei. (Foto: Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș)

Citiți și: ITM: Sancțiuni de peste 1 milion de €!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90