EcoMoto 930×122

autostrada

A DAT RADARUL PESTE CAP. RECORD DE VITEZĂ

A dat radarul peste cap. Record de viteză.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat săptămâna trecută 69 de persoane care conduceau vehicule cu viteze de peste 180 de kilometri pe oră. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 276 de kilometri pe oră, pe autostrada București-Brașov, a informat în urmă cu puțin timp Poliția Română.

În perioada 11-17 iunie 2018, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație și creșterea siguranței traficului rutier.

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

Au fost depistați 69 de șoferi care circulau cu viteze de peste 180 de kilometri pe oră pe autostrăzi, 15 dintre ei fiind înregistrați de aparatul radar conducând cu viteze de peste 200 de kilometri pe oră.

Cea mai mare viteză, de 276 de kilometri pe oră, a fost înregistrată în după-amiaza zilei de ieri, 17 iunie, pe autostrada A3 București-Brașov.

Șoferul autoturismului a fost amendat cu 2.900 de lei. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3