Donaris 930 x 122

Baiculesti

ACUM: LUAȚI CA DIN OALĂ! PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ

La această oră, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Argeş fac două percheziţii domiciliare în comuna Băiculești, la locuințele unor persoane bănuite de furt. La percheziții, desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș („mascații”).

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Acțiunea are loc într-un dosar cu un prejudiciu de aproape 10.000 de lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada octombrie – decembrie anul acesta mai multe persoane ar fi intrat prin efracție în autoturisme parcate în spațiile de servicii de pe autostrada A1 București – Pitești, din care ar fi furat bunuri și sume de bani.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Cinci persoane, luate prin surprindere de perchezițiile matinale, vor fi duse la sediul din Pitești al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3