Posada 930 x 122

Baiculesti

ACUM: LUAȚI CA DIN OALĂ! PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ

La această oră, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Argeş fac două percheziţii domiciliare în comuna Băiculești, la locuințele unor persoane bănuite de furt. La percheziții, desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș („mascații”).

Citiți și: TUPEU MAXIM ÎN TRAFIC. A AJUNS ÎN BECIUL POLIȚIEI

Acțiunea are loc într-un dosar cu un prejudiciu de aproape 10.000 de lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada octombrie – decembrie anul acesta mai multe persoane ar fi intrat prin efracție în autoturisme parcate în spațiile de servicii de pe autostrada A1 București – Pitești, din care ar fi furat bunuri și sume de bani.

Citiți și: UPDATE: TRAFIC RELUAT PE DN 7C

Cinci persoane, luate prin surprindere de perchezițiile matinale, vor fi duse la sediul din Pitești al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066