New Profesional Consult 930 x 122

furt

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. LUAȚI PE SUS DE „MASCAȚI”

Acum: Percheziții în Argeș. Luați pe sus de „mascați”.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Poliţiştii Serviciului Investigații Criminale Argeș și ai Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române fac la această oră 9 percheziţii domiciliare în județul Argeș (în municipiul Pitești, în orașul Topoloveni și în comuna Călinești), la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe și societăți comerciale.

Perchezițiile au loc sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Din cercetări a reieșit că, din octombrie 2017 și până în prezent, suspecții ar fi pătruns prin efracție în locuințe și societăți comerciale din județele Argeș și Dâmbovița, de unde ar fi furat diverse bunuri. Prejudiciul se ridică la circa 130.000 de lei.

10 persoane vor fi duse la sediul Serviciului Investigații Criminale Argeș pentru audieri.

La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș („mascații”). (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90