Donaris 930 x 122

evaziune fiscala

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. STATUL, FURAT CA ÎN CODRU

Acum: Percheziții în Argeș. Statul, furat ca în codru. La această oră, polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Argeș şi luptători ai Serviciului Pentru Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, fac 13 percheziții la locuințele unor persoane și la sediile unor societăți comerciale bănuite de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Perchezițiile au loc în județele Argeş, Mureş, Neamţ, Arad și Călăraşi şi în municipiul Bucureşti.

În urma unei anchete, polițiștii au stabilit că, în perioada 2010-2012, cei în cauză ar fi înregistrat în evidenţa fiscală şi le-ar fi declarat organelor fiscale achiziţii fictive de bunuri şi servicii, cu scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale. Prejudiciul adus astfel bugetului consolidat al statului ar depăși 3.200.000 de lei, potrivit Biroului de presă al Poliției Județene.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

15 persoane vor fi duse la sediul din Pitești al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pentru audieri.

La acțiune participă poliţişti de la inspectoratele judeţene Mureş, Neamţ, Arad și Călăraşi şi de la Poliţia Sectorului 2 Bucureşti. Vom reveni cu detalii pe măsură ce le vom avea. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3