930X122 MAIA

agenție de pariuri

AGENȚIE POWER BET DIN GĂVANA, SANCȚIONATĂ

Agenție Power Bet din Găvana, sancționată. Poliţiști ai Secţiei 2 din Piteşti au făcut ieri un control la o agenție de pariuri sportive Power Bet din cartierul Găvana.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Polițiștii au verificat dacă administratorul agenției a pus în aplicare măsurile de pază stabilite în urma unui control anterior, desfășurat pe 7 martie anul acesta.

Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, măsurile cerute nu au fost îndeplinite. Mai exact, „nu a fost întocmit și depus spre avizare proiectul tehnic al sistemului de alarmă, premergător instalării”, potrivit sursei citate.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Administratorul societății a fost amendat cu 2.000 de lei, „fiind acordat un nou termen pentru remedierea deficienţelor”, informează Biroul de presă al Poliției Județene. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3