EcoMoto 930×122

amenzi

AMENZI DE 190.000 DE LEI ÎN ARGEȘ PENTRU ÎNCĂLCAREA RESTRICŢIILOR DE CIRCULAŢIE

Amenzi de 190.000 de lei în Argeș pentru încălcarea restricțiilor de circulație. În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au făcut noi controale în județul Argeș pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Au fost verificate 363 de persoane în ceea ce privește respectarea măsurilor de carantină și izolare.

Au fost date 129 de sancțiuni, în valoare de aproximativ 190.000 de lei, pentru încălcarea măsurilor referitoare la restricționarea circulației în afara locuinței/gospodăriei.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

„Nu au fost întocmite dosare penale noi pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, precizează Instituția Prefectului – Județul Argeș, care furnizează informațiile.

Până pe 3 aprilie 2020, cetăţenii care erau sancţionaţi pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, cum ar fi lipsa declaraţiei pe propria răspundere la deplasările în afara locuinţei/gospodăriei, plăteau în termen de 15 zile jumătate din minimul legal, adică 50 de lei. De pe data de 3 aprilie, amenzile pentru persoanele fizice au fost majorate și sunt cuprinse între 2.000 şi 20.000 de lei. Cei sancţionaţi pot plăti în termen de 15 zile jumătate din cuantumul amenzii.

Amenzile pentru persoanele juridice pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare sunt cuprinse între 10.000 și 70.000 de lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90