EcoMoto 930×122

ACCIDENT MORTAL BASCOV

Argeș: Accident mortal la Bascov! O femeie de 50 de ani a decedat!

Accident mortal la Bascov! O femeie de 50 de ani a decedat!

Citiți și: VIDEO ŞOCANT: MOMENTUL IMPACTULUI DINTRE MOTOCICLIST ŞI PIETON LA BASCOV

 

Update, ora 07.22. IPJ Argeș transmite:

 

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Rm. Vâlcea către Pitești, într-o curbă la dreapta, în condiții de carosabil umed, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu auto, condus, din sens opus, de un bărbat de 49 de ani, din Priboieni.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 54 de ani și decesul pasagerei din autoturism, o femeie, din București.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

 

În jurul orei 04:50, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în comuna Bascov, în care au fost implicate un autoturism și un camion.

La fața locului au fost alocate de urgență o autospecială de intervenție, o descarcerare și două ambulanțe SMURD, de prim ajutor calificat și de terapie intensivă mobilă.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, pasagerul dreapta, persoană de sex feminin în vârstă de 50 de ani a fost găsită decedată, iar șoferul autoturismului, bărbat de aproximativ 54 de ani a fost găsit inconștient și a fost transportat de urgență la spital de către echipajul TIM.

Paramedicii SMURD l-au asistat și pe șoferul camionului, care acuza durere la glezna stângă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Iana spune:

    Dumnezeu sa o odihneasca pe distina doamna, pe care o cunosteam…
    Lacrimi , durere si regreta fara sfarsti!
    Pentru el, bunul Dumnezeu sa ii mai dea o șansa , sa se faca bine si sa aiba grija de copilul lor!
    Cum vor mai rezsta parintii lor?????
    Numai drumurile proaste din tara aceasta sunt de vina!
    O tara de hoti si de corupti!

  • Daniel spune:

    Drumul acolo este ok, soferii sunt prosti, stau in zona, am trecut de zeci de mii de ori pe acolo si niciodată nu am înțeles cum reușesc asa mulți sa faca accident acolo. Imi pare rau pentru pierderea cunoștinței tale, dar aici soferul a fost singurul vinovat, nu drumul.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3