Donaris 930 x 122

ACCIDENT MORTAL BASCOV

VIDEO: A APĂRUT FILMAREA CU IMPACTUL MORTAL DINTRE UN MOTOCICLIST ŞI UN PIETON

În urma impactului, atât motociclistul, cât şi pietonul şi-au pierdut viaţa pe loc. Teribilul accident a avut loc ieri, la Bascov (detalii, AICI).

Citiți și: Viteza, indisciplina pietonilor și a bicicliștilor, principalele cauze ale accidentelor grave

Momentul dublei tragedii a fost surprins de o persoană care filma. Pe înregistrare, observăm cum motociclistul circulă cu viteză excesivă, cadrele suprinse fiind practic ultimele sale clipe de viaţă. Pietonul traversează neregulamentar şi motociclistul nu reuşeşte să evite impactul în urma căruia ambii au ajuns în şanţ şi au decedat pe loc.

 

Citiți și: Accident grav în Argeş. Lovită din plin, o tânără a decedat pe loc

 

Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat şi ucidere din culpă, dar este evident că nu mai au pe cine să acuze.

Motociclistul decedat, Claudiu Mihai F. (poreclit „Goddy”), era angajat la Uzina Dacia.

Pietonul care a traversat spre moarte mergea la un preot din comună, ca să stabilească detalii cu privire la parastasul pe care urma să i-l facă soţiei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90