New Profesional Consult 930 x 122

alcool

ARGEȘ: AMENDA USTURĂTOARE L-A TREZIT PE ȘOFER DIN BEȚIE

Argeș: Amenda usturătoare l-a trezit pe șofer din beție. Și pe parcursul acestei săptămâni, polițiștii rutieri argeșeni au prins în trafic șoferi sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au dat amenzi și au întocmit dosare penale.

Citiți și: Punct critic pe piața polițelor RCA!

Cea mai mare amendă a primit-o un conducător auto din comuna Călinești, în vârstă de 46 de ani. Șoferul, care conducea un autoturism cu semiremorcă, a fost oprit în trafic de polițiștii din Topoloveni pe drumul județean 703 B, chiar în localitatea sa de domiciliu, Călinești.

La control, polițiștii au constatat că șoferul nu avea poliţă RCA valabilă, iar inspecţia tehnică periodică (ITP) era expirată pentru ambele vehicule (autoturism și semiremorcă). În plus, conducătorul auto era băut și a refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei, informează Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Citiți și: Piteşti: Un şofer începător coboară la semafor şi execută 10 flotări

A primit o amendă usturătoare: 2.305 lei. De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatele de înmatriculare. Nu în ultimul rând, șoferului i s-a făcut dosar penal pentru refuzul de prelevare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Infracțiunea este pedepsită de lege cu închisoare de la 1 la 5 ani. (Foto: descriptiv)

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441