NOR CURIER 930X122

circulație rutieră

ARGEȘ: CIRCULAȚIE RUTIERĂ INTERZISĂ

Argeș: Circulație rutieră interzisă. Pe DN 7, între Piteşti (intersecţia DN 7 cu DN 7C) – Râmnicu Vâlcea – Veştem (intersecţia DN 7 cu DN 1), va fi restricție de circulație pe ambele sensuri de mers vineri, 31 mai, și sâmbătă, 1 iunie 2019.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Pe acest sector de drum, circulația autovehiculelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane va fi strict interzisă mâine între orele 16 și 22 și sâmbătă în intervalul orar 6-22.

Măsura, instituită de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), este una obișnuită, potrivit legii, în cazul perioadelor de sărbătoare legală (1 iunie – Ziua Copilului este zi de sărbătoare legală, nelucrătoare, conform Codului Muncii)

Citiți și: Video senzațional! Autostrada Pitești-Sibiu, cele mai noi imagini și date

Încălcarea acestei măsuri constituie contravenție și se sancționează cu amendă, avertizează CNAIR.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90