930 x122 grota rece

amenzi

ARGEȘ: LE-AU SĂRIT FULGII! AMENZI MARI ȘI DOSARE PENALE

Argeș: Le-au sărit fulgii! Amenzi mari și dosare penale. În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti din județ au dat peste 240 de amenzi, însumând mai bine de 61.000 de lei.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 12 permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare. Unii șoferi s-au ales și cu dosar penal.

Cel mai grav caz este al unui individ de 45 de ani din comuna dâmbovițeană Pietroșița. Polițiștii din municipiul Câmpulung Muscel l-au oprit în trafic în timp ce conducea un autoturism. La control, polițiștii au descoperit că bărbatul nu are permis auto și că este băut. Avea o alcoolemie de sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Pe numele individului polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis, infracțiune pedepsită de lege cu închisoare de la unu la 5 ani. (Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90