Donaris 930 x 122

albeștii de argeș

ARGEȘ: LOVITURĂ PENTRU SAMSARII DE MAȘINI

Argeș: Lovitură pentru samsarii de mașini. La această oră au loc percheziții la locuințele unui număr de două persoane și la sediul unei societăți comerciale din comuna Albeștii de Argeș.

Citiți și: Modificarea kilometrajului unei mașini ar putea fi pedepsită cu închisoarea

Perchezițiile se desfășoară într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare de autoturisme second hand.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în cursul anului 2015 suspecții ar fi achiziționat autoturisme second hand din Belgia, Olanda și Germania, în valoare de peste 10.000.000 de lei, fără a le declara, cu scopul sustragerii de la plata TVA. Prejudiciul adus bugetului de stat depășește 2.776.000 de lei.

Citiți și: Video – Crima din Prundu. Percheziții în Ștefănești, la locuințele celor doi minori suspecți

Suspecții vor fi duși la sediul din Pitești al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri. Biroul de Presă al Poliției argeșene nu precizează numele celor doi suspecți și nici numele societății comerciale.

La percheziții participă polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, acțiunea fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. (Foto: descriptiv)

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441