SMART KIDS 930X122

albeștii de argeș

ARGEȘ: LOVITURĂ PENTRU SAMSARII DE MAȘINI

Argeș: Lovitură pentru samsarii de mașini. La această oră au loc percheziții la locuințele unui număr de două persoane și la sediul unei societăți comerciale din comuna Albeștii de Argeș.

Citiți și: Prejudiciu de 13 milioane de €! 79 de percheziții în 14 județe, inclusiv Argeș

Perchezițiile se desfășoară într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare de autoturisme second hand.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în cursul anului 2015 suspecții ar fi achiziționat autoturisme second hand din Belgia, Olanda și Germania, în valoare de peste 10.000.000 de lei, fără a le declara, cu scopul sustragerii de la plata TVA. Prejudiciul adus bugetului de stat depășește 2.776.000 de lei.

Citiți și: Companii spaniole fraudate (și) de argeșeni! Au furat 2,5 milioane de euro!

Suspecții vor fi duși la sediul din Pitești al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri. Biroul de Presă al Poliției argeșene nu precizează numele celor doi suspecți și nici numele societății comerciale.

La percheziții participă polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, acțiunea fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90