EcoMoto 930×122

amenzi

ARGEȘ: „MASCAȚII” AU FĂCUT ORDINE PE STRĂZI

În perioada 3-6 octombrie 2019, polițiștii piteșteni și din câteva comune argeșene au ieșit masiv în stradă pentru a face liniște și ordine.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Au fost legitimate peste 1.000 de persoane și controlate aproape 750 de autovehicule. Au fost date circa 500 de amenzi, însumând peste 100.000 de lei. O bună parte a amenzilor, în jur de 200, au fost pentru viteză în trafic.

Polițiștii au reţinut 23 de permise de conducere și au retras 23 de certificate de înmatriculare.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Un piteștean de 23 de ani prins pe bulevardul Republicii circulând fără permis de conducere la volanul unui autoturisam BMW s-a ales cu dosar penal. Tot cu dosar penal s-a ales un alt piteștean, de 28 de ani, care conducea cu 114 kilometri pe oră un autoturism Dacia pe bulevardul Nicolae Bălcescu. A primit o amendă de 1.305 lei și a rămas fără permis pentru 90 de zile.

La acțiunea desfășurată timp de câteva zile în Piteşti şi în comune au acţionat poliţişti ai Biroului de Investigații Criminale Piteşti, ai Biroului Rutier Piteşti, ai secțiilor nr. 1-4 Piteşti, ai secțiilor de poliție rurală Albota, Bascov, Drăganu şi Poiana Lacului și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş („mascații”).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90