930×122 CAPRA 5

porc mistreț

ARGEȘ: MUȘCĂTURĂ FATALĂ. BĂRBAT DECEDAT

UPDATE (ORA 14:40): Bărbatul a murit. 

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

UPDATE (ORA 14:05): Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că bărbatul are artera femurală secționată și a intrat în stop cardio-respirator. La fața locului se află echipaje cu două ambulanțe SMURD (una de prim ajutor și o alta de terapie intensivă mobilă). Echipajele fac manevre de resuscitare. 

Incident grav: Mușcat de un porc mistreț. În urmă cu puține minute, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, care ar fi cioban, a fost mușcat de un porc mistreț.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Potrivit primelor informații, incidentul a avut loc în comuna argeșeană Tigveni, într-o pădure, acolo unde bărbatul s-ar fi aflat cu o turmă de oi, la circa 1 kilometru distanță de drumul județean 678A (limita cu județul Vâlcea (DN 7) – Poienari – Ciofrângeni – Tigveni – Bârseşti – Cepari).

Bărbatul este grav rănit. Vom reveni cu amănunte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3