EcoMoto 930×122

amenzi

ARGEȘ: SE DAU IAR AMENZI PENTRU ÎNCĂLCAREA RESTRICȚIILOR/BĂRBAT PLASAT ÎN CARANTINĂ FORȚATĂ

După cele câteva zile de pauză (de vid legislativ) ulterioare ieșirii din starea de urgență, autoritățile pot aplica din nou amenzi pentru încălcarea, de această dată, a prevederilor specifice stării de alertă.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

În Argeș, în ultimele 24 de ore, forțele de ordine au dat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.000 de lei, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație în afara localității/zonei metropolitane.

De asemenea, au fost verificate 457 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Un tânăr de 20 de ani, dintr-o comună din Argeș, care avea stabilită măsura izolării la domiciliu din ziua de 14 mai a fost depistat în Piteşti. A primit o amendă de 5.000 de lei pentru că a încălcat măsura izolării la domiciliu și a fost plasat în carantină instituționalizată, informează Instituția Prefectului. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90