930×122 CAPRA 5

politia

ARGEȘ: TRAFIC RESTRICȚIONAT

Argeș: trafic restricționat. În urmă cu puțin timp, Poliția Argeș a comunicat instituirea unei restricții de trafic. „În conformitate cu avizul comisiei tehnice de circulaţie din Primăria municipiului Curtea de Argeş, pe 1 noiembrie 2016 se va desfăşura Ziua Vânătorilor de Munte, cu restricţionarea traficului rutier după cum urmează:

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Pe data de 1 noiembrie, între orele 11:45 şi 13, traficul rutier pe tronsonul cuprins între intersecţia de la magazinul Vidraru şi intersecţia de la Biserica „Sfântul Gheorghe” (artera bulevardul Basarabilor) va fi restricţionat.

Conducătorilor auto care circulă pe direcţia Piteşti – Vidraru le recomandăm ca rute ocolitoare strada 1 Decembrie 1918 şi strada Mihai Bravu.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, le recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe acostament şi să nu se angajeze în traversarea străzii în zona desfăşurării competiţiei.”, precizează Poliția Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90