NOR CURIER 930X122

incendiu

ARGEȘ: VICTIMĂ CU ARSURI

Echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit aseară târziu în satul Retevoiești al comunei Pietroșani. Intervenția a fost pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

Citiți și: Argeș. A ars tot!

Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale la fața locului proprietarului locuinței, în vârstă de 55 de ani. Bărbatul avea arsuri de gradul I și II la cap și pe mâna dreaptă. Ulterior, a fost transportat la spital.

La stingerea incendiului a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Domnești.

Citiți și: Exclusiv! Breaking: A fost panică la Argeș Mall! Sute de oameni evacuați

Au ars tavanul din lemn din două camere, tâmplăria, mobilierul, două televizoare și articole textile. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul a pornit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90