NOR CURIER 930X122

amenzi

ARGEȘEAN PEDEPSIT CU ÎNCĂ 14 ZILE DE IZOLARE/UNDE A FOST PRINS

Instituția Prefectului informează că „în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției Locale au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Argeș.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Au fost verificate 759 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.500 de lei, unor persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Citiți și: Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Au fost date alte 3 sancţiuni, în valoare totală de 1.000 de lei, unui număr de trei persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Suplimentar, cele trei persoane au fost plasate în carantină la domiciliu pentru încă 14 zile.

Este vorba de un bărbat dintr-un oraș din Argeș care a fost depistat la cumpărături deși trebuia să stea în izolare și de alte două persoane, un bărbat de 30 de ani și o tânără de 18 ani, care au revenit în țară pe 20 mai și care au declarat că nu știau că trebuie să stea în izolare”. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90