New Profesional Consult 930 x 122

itp

ATENȚIE! SĂ AFLE TOȚI ȘOFERII!

Atenție! Să afle toți șoferii! În urmă cu puțin timp, Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.) a transmis o informație de maxim interes pentru șoferi.

Citiți și: Argeș. Trafic rutier afectat mai multe zile

„Verificați-vă valabilitatea ITP a mașinii!

Din 20.05.2018, dacă sunteți surprinși în trafic cu ITP expirată, polițistul vă va reține talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, vă va da amendă și o dovadă FĂRĂ drept de circulație. Așadar, nu o să mai luați mașina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR, deci mult mai complicat!

Citiți și: Codul Rutier: Obligații pentru șoferii depășiți neregulamentar!

Același lucru este valabil și dacă mașina a fost cumpărată/vândută, dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare.

Puteți verifica în timp real dacă înmatricularea autoturismului dumneavoastră este suspendată sau validă pe site-ul DRPCIV (AICI).

Începând cu 20 mai, se va aplica suspendarea de drept a înmatriculării vehiculului pentru ITP expirată. Suspendarea încetează automat la data la care vehiculul trece o nouă inspecţie tehnică periodică.

Certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare se restituie proprietarului de către Poliţia Rutieră, la încetarea suspendării înmatriculării vehiculului.”, transmite Ministerul Afacerilor Interne.

555 X 222 CAPRA
Pizza Sapori Italia 570 90