New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

mici

ATENȚIE UNDE FACEȚI GRĂTAR! AUTORITĂȚILE IES ÎN CONTROL!

Dacă vremea o va permite nu puțini argeșeni vor prefera să iasă în natură în zilele libere de Paști. Aveți, însă, grijă unde încingeți grătarul!

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Din ordinul ministrului Mediului, și în Argeș în zonele știute ca fiind preferate de amatorii de picnic deși nu sunt special amenajate în acest sens vor patrula echipe mixte formate din comisari de la Garda de Mediu, jandarmi și polițiști locali. Dacă anul trecut acțiunea autorităților a avut caracter informativ ținând cont că nu trecuse mult timp de la adoptarea legii privind picnicul, de această dată nu sunt excluse amenzile. Iar cine va fi prins că face grătar în alte locuri decât cele special amenajate și că lasă gunoaie în urma lor riscă amendă de la 1.000 la 3.000 de lei.

Problema în Argeș este că, cel puțin la un moment dat, exista doar un singur loc amenajat pentru picnic. Și atunci?

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3