930 x122 grota rece

autobuze

AUTOBUZE CU ANGAJAȚI DE LA DACIA, TRASE PE DREAPTA

Autobuze cu angajați de la Dacia, trase pe dreapta. Polițiștii Biroului Rutier Pitești au făcut ieri controale pentru verificarea legalității transportului auto public de persoane.

Citiți și: Ai fost implicat într-un accident? Ce trebuie să faci

Cu această ocazie, pe strada Calea Câmpulung din Pitești polițiștii au găsit nu mai puțin de trei (!) autobuze care nu aveau licență de traseu.

„Polițiștii Biroului Rutier Pitești au efectuat controale pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane, ocazie cu care au depistat pe strada Calea Câmpulung din Pitești trei autobuze care au efectuat transport rutier public de persoane, prin servicii regulate speciale, pe traseul Mioveni-Pitești-Bascov fără a deține licență de traseu”, ne informează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Biroul de Presă nu precizează ale cărui operator de transport sunt cele trei autobuze. Potrivit surselor noastre, însă, ar fi vorba de DLS, firmă din București care asigură transportul angajaților de la uzina Automobile Dacia din Mioveni.

„Operatorul de transport a fost sancționat contravențional conform legii nr. 92/2007 cu amendă în valoare de 30.000 de lei. S-a dispus reținerea certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor cu numerele de înmatriculare, în vederea suspendării pentru o perioadă de 6 luni a dreptului de utilizare a celor trei autobuze”, anunță Biroul de Presă al Poliției Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3