New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

BĂIEŢII DE CARTIER, PUŞI DE „MASCAŢI” SĂ MĂTURE

Băieţii de cartier, puşi de „mascaţi” să măture. Vineri, 10 august 2018, între orele 20 și 2 noaptea, agenţi ai Poliţiei Locale Piteşti de la Ordine Publică şi Intervenţie („mascații”) au desfăşurat o acţiune care a vizat sancționarea actelor de tulburare a liniştii și a ordinii publice și a consumului de alcool pe domeniul public.

Citiți și: Plăcere de 1 Mai care te poate costa 5.000 de lei!

Informația a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Primărie.

Polițiștii locali au făcut razii în parcuri, la locurile de joacă şi în alte zone cu frecvente probleme din punct de vedere al liniștii și ordinii publice.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

 

Cu această ocazie, au fost legitimate aproape 100 de persoane și date 36 de sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991. Amenzile au fost cuprinse între 200 și 1.000 de lei, valoare lor totală depășind 6.400 de lei.

,,Acţiunea s-a desfăşurat în toate cartierele din Piteşti. Cei care au făcut mizerie, ca sancţiune, au fost puşi să măture.”, ne precizează Bogdan Aristănţoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti. ,,Astfel de activitați vor continua şi în perioada următoare.”, anunţă Primăria. ePitești salută astfel de inițiative.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90