930×122 CAPRA 5

ionica

BETONUL SUFOCĂ PITEȘTIUL! SPAȚIUL VERDE DE LA PRIMĂRIE, RAS!

Înfiorătorul proiect de așa-zisă reabilitare urbană, care deja a acoperit cu betoane câteva zone ale Piteştiului, a ajuns şi în zona clădirii Primăriei, în Centru.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

După cum ne-am obișnuit în urma tristelor și revoltătoarelor experiențe din cartiere, și de această dată primul care a fost ras de pe suprafața pământului este spațiul verde. Utilajele au decopertat spaţiul verde dintre Primărie şi Curtea de Apel pentru a face loc betonului, mai exact pentru lărgirea parcării de la Primărie.

Și tot ca de obicei, viceprimarul Cornel Ionică încearcă să potolească furia oamenilor sătui de betoane, afirmând că la toamnă, în compensație, în zonă vor fi făcute plantări. Nu credem o iotă!

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă în 2024 cu taxele și impozitele

Potrivit viceprimarului, vor fi amenajate 40 de noi locuri de parcare: „Cele 100 existente acum sunt total insuficiente. Şi cele 40 pe care le vom avea în plus sunt puţine, ne-ar mai trebui 200! Oricum, vom menţine în zonă şi spaţiu verde (n.r. – ?!?).”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90