930 x122 grota rece

43

BILANȚ TRAGIC: NUMĂRUL MORȚILOR A CRESCUT

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 43 de morţi, după ce alţi doi răniţi internaţi la Spitalul „Floreasca” din Capitală au murit astăzi.

Citiți și: O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

Numărul deceselor a ajuns la 43, alţi doi răniţi în incendiul din Colectiv murind la Floreasca.

Doi răniţi internaţi la Spitalul ”Floreasca” din Capitală au murit în această dimineaţă, după ce alţi nouă au decedat sâmbătă, şapte în spitale din Capitală şi doi în Olanda, unde fuseseră transferaţi.

Citiți și: Un fost președinte al României, internat de urgență!

Surse medicale au declarat pentru Mediafax că la Spitalul Floreasca au murit Alexandra Rădulescu, care avea 26 de ani, şi un cetăţean turc.

Sâmbătă au murit nouă persoane. Doi pacienţi de la Spitalul de Arşi au murit ieri, la primele ore ale dimineţii, apoi fiind anunţat un nou deces la Spitalul Universitar. În următoarele ore secretarul de stat Raed Arafat a anunţat că doi pacienţi dintre cei transportaţi în Olanda au decedat după aterizare. În următoarele ore au mai murit patru persoane, două de la Spitalul Floreasca, un tânăr de la Spitalul de Arşi şi o tânără internată la Spitalul ”Bagdasar”. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, titlul și editarea ne aparțin)

UPDATE 1: O altă victimă din clubul Colectiv şi-a pierdut viaţa la Spitalul de Arşi din București, astfel că numărul persoanelor decedate a ajuns la 44.

UPDATE 2: Numărul morților a crescut la 45: a decedat și Bogdan Enache, toboșarul trupei Goodbye to Gravity.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90