NOR CURIER 930X122

amenda

BIROUL RUTIER, ÎN ACȚIUNE. ȘOFERI DIN ARGEȘ, ASPRU SANCȚIONAȚI

Biroul Rutier, în acțiune. Șoferi din Argeș, aspru sancționați. După indisciplina pietonilor, viteza excesivă a șoferilor a fost anul trecut a doua principală cauză a accidentelor rutiere produse în Argeș. Este motivul pentru care polițiștii rutieri argeșeni organizează frecvent acțiuni cu aparatul radar, pentru sancționarea vitezomanilor.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Pe parcursul zilei de ieri, trei vitezomani, toți șoferi de autoturisme, au căzut în “plasa” polițiștilor. Fiecare a primit o amendă de 1.305 lei și toți trei au rămas pentru 90 de zile fără permis auto.

Unul dintre vitezomani, de 21 de ani, din Mușătești, a fost înregistrat de radar cu 117 kilometri pe oră în comuna Băiculești, pe DN 7C Pitești – Curtea de Argeș.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Un altul, de 37 de ani, din Rucăr, circula cu 107 kilometri pe oră în comuna Stâlpeni, pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel.

Tot cu permisul reținut și cu o amendă de 1.305 lei s-a ales și un șofer din Ștefănești, în vârstă de 25 de ani, înregistrat cu 104 kilometri pe oră pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul piteștean Prundu. (Foto: Arhivă – descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90