SMART KIDS 930X122

arcadia invest

BLOCUL-FANTOMĂ DE PE DEPOZITELOR, SCOS IAR LA VÂNZARE

Blocul-fantomă de pe strada Depozitelor din Pitești va fi scos din nou la vânzare (pentru a patra oară). Asta după ce la licitaţiile precedente organizate de lichidatorul judiciar nu s-a prezentat niciun cumpărător.

Citiți și: Persoane care îți pot intra în casă fără mandat. Cine se opune riscă sancțiuni dure

Noua licitație a fost programată pentru 31 ianuarie 2020, ora 14, urmând să se desfășoare la sediul de pe bulevardul Eroilor al lichidatorului judiciar.

La licitație pot participa persoane fizice şi juridice care constituie și prezintă o garanţie de 10% din preţul de pornire, exclusiv TVA.

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

Așa cum prevede legea, prețul de pornire a scăzut, ajungând acum la circa 2.405.857 de euro, fără TVA. Amintim că prețul inițial a fost de 4.814.970 de euro.

Construit în urmă cu câțiva ani în imediata vecinătate a căii ferate din zonă, în apropiere de Podul Viilor, blocul nu a fost dat niciodată în folosință. Firma care îl deținea în proprietate, Arcadia Invest SRL, a ajuns să aibă mari probleme financiare și a intrat în faliment, iar blocul a devenit subiect de executare silită în contul datoriilor înregistrate de societate.

Blocul are 12 etaje și 78 de unităţi locative (apartamente) și spaţii neamenajate la parter.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90