New Profesional Consult 930 x 122

flash

Ce trebuie să faci când vezi un șofer agresiv în trafic

Cum trebuie să răspunzi la flash-urile șoferilor agresivi.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Echipa publicației ProMotor a lansat o campanie de informare, discutând anumite subiecte importante oficiali ai Poliției Române.

De această dată, subiectul principal este modul în care ar trebui să abordăm condusul pe autostradă și cum ne comportăm când avem de-a face cu un șofer agresiv în trafic care „ne dă flash-uri”.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

După cum se știe, unii sunt grăbiți și încearcă să treacă de cei din față, fie cu presiuni sau semnale luminoase. Așadar, cum ar trebui să răspundem la flash-urile șoferilor agresivi?

Poliția informează că, în primul rând, pe autostradă se circulă pe prima bandă, cea de a doua fiind folosită pentru depășiri. Legat de flash-uri, a fost introdusă o prevedere care sancționează astfel de comportamente.

În caz că facem o depășire, iar un alt șofer ne presează cu flash-uri, ar trebui să ne păstrăm calmul. Nu ar trebui să bruscăm comenzile mașinii, să ne continuăm depășirea, după care revenim pe prima bandă. Nu trebuie să dăm atenție celui din spatele nostru, deoarece atenția noastră trebuie să se concentreze asupra mașinii din fața noastră, pentru a evita orice pericol.

Principala cauză a accidentelor este nepăstrarea distanței față de mașina din față.

Detalii, AICI .Sursă: promotor.ro

Foto: arhivă

555×222 grota rece

Comentarii

6 comentarii

  • Un cetatean spune:

    De acord cu sfatul, dar asta nu rezolva problema, in lipsa politistilor pe strazi care sa aplice legea acest sfat nu face decat sa-i incurajeze pe bivolii din trafic. Cand vor observa ca toti se dau la o parte din fata flashurilor pe care le da, bivolul va fi incurajat si isi va face un obicei din acest tip de comportament.

  • vica spune:

    Subscriu! Exact asa se va intampla!
    Tara in care infractorii sunt incurajati. Pentru astfel de sfaturi platim politia cu bani grei!

  • Man mircea spune:

    Am pățit asa ceva dar după ce am efectuat depășirea si am întrat pe banda unu cel care ma presa a întrat în fata mea și a frânat,ce pot face în acest caz dacă nu am camera de bord

  • Alex spune:

    Sa meargă politia romana sub acoperire pe autostrăzile sau străzile patriei …și vor vedea ca se vor bronza de la flashurile bolizilor

  • Vali spune:

    Și mie mi sa întâmplat la fel. Am filmarea și voi face un tiktok măcar sa îl vadă lumea de cât de imbecili sunt unele animale în trafic.

  • Radu spune:

    Daca sterg astia comentul meu ii inteleg dar uni daca si isi … nevestele precum conduc nu ma mira ca se inmultesc prostii sa fim si seriosi … Si multi cred ca a-ti observat asa oameni in trafic …. Ca sofer vad zilnic cel putin 6 7.…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90