EcoMoto 930×122

cerşetorie

Cerșea la mănăstire și juca banii la pariuri

Un tânăr se dădea drept nevăzător și cerșea bani la Mănăstirea Cernica, de lângă București, pentru a juca la pariuri.

Citiți și: Pitești. Practică ilegală în Centru! I-a prins Poliția

În urma unei activități de patrulare a jandarmilor la mănăstire, în weekend-ul trecut, bărbatul a fost deconspirat. Tânărul s-a dat de gol când oamenii legi l-au luat la întrebări şi i-au cerut un card.

Citiți și: Pitești: Domnișoară, domnișoară, nu mai scuipa „sămânța” afară!

Bărbatul era ajutat de un complice care îl ghida printre credincioși, se arată într-o postare pe contul oficial de Facebook al Jandarmeriei Române.

Unul dintre aceștia avea un baston specific persoanelor nevăzătoare, iar celălalt îl conducea către grupurile de persoane care mergeau la slujbă, pentru a cere diferite sume de bani.

Jandarmii s-au apropiat și au observat că bărbatul ”nevăzător” folosea bastonul într-o manieră atipică, fapt ce i-a determinat să îl legitimeze.

Cu acest prilej, au fost descoperite mai multe carduri de la diferite case de pariuri, dar și un card bancar de culoare albastră.

În momentul în care jandarmii i-au cerut să prezinte acel card, bărbatul în cauză l-a arătat fără ezitare, dovedind astfel că vede foarte bine” au transmis reprezentanții Jandarmeriei.

Jandarmii i-au cerut bărbatului și documente medicale care să ateste faptul că este nevăzător, dar aceștia au primit doar documentele care îi atestau calitatea de „parior”.

Întrucât cel vizat nu a putut prezenta un document din care să reiasă afecțiunea pe care o are, ci doar unele care atestau „calitatea” de parior, jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare a organelor de urmărire penală, existând suspiciunea de săvârșire a infracțiunii de înșelăciune”, mai transmite sursa citată.

Foto principal – descriptiv: Stirile ProTv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90