cotet 930

calatori

CFR CĂLĂTORI, INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ

CFR Călători, informații de ultimă oră. La această oră nu sunt linii de cale ferată închise și nici trenuri blocate din cauza vremii sau din alte motive. Anunțul îl face compania CFR Călători. Circulația feroviară se desfășoară în condiții de iarnă în partea de sud a țării, inclusiv în județul Argeș.

Citiți și: Capcane mortale pentru oameni în Pitești: Situație alarmantă

Potrivit sursei citate, pe rutele Ciulnița – Călărași, Constanța – Mangalia și Medgidia – Tulcea nu se mai circulă cu automotoare, ci doar cu tracțiune Diesel/DHC, motiv pentru care unele trenuri pot înregistra întârzieri.

Legăturile feroviare sunt asigurate pe toate rutele, iar pentru astăzi sunt anulate următoarele trenuri: R 8572 și R 8573 Fetești – Slobozia Veche și retur și R 8382, R 8381, R 8384, R 8385 și R 8388 Mangalia – Constanta și retur. (Sursă foto: Arhivă enational.ro)

Citiți și: Schimbare la CFR Călători!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90