New Profesional Consult 930 x 122

încărcare

CLIENȚI LA STAȚIILE DE ÎNCĂRCARE PENTRU MAŞINI ELECTRICE DIN PITEŞTI

În parcarea din zona Mavrodolu a fost instalată a doua staţie dublă de încărcare din Pitești pentru autovehicule electrice, prima staţie de acest fel fiind amplasată în parcarea de la Teatrul „Alexandru Davila” (foto).

Citiți și: Măsură ,,la sânge” pentru stațiile GPL

Potrivit municipalității, pe parcursul lunii trecute aici au fost înregistrate 130 de autoturisme care au folosit staţia de încărcare electrică, iar la staţia de la „Davila”, 100 de autoturisme.

Pe ansamblu, de când au fost instalate cele două staţii, au fost înregistrate 1.297 de autoturisme care au utilizat staţiile de încărcare, rezultând o medie de 4-5 autoturisme/zi, media de încărcare fiind de 4 ore/autoturism, anunță municipalitatea.

Citiți și: Lovitură mare pe piața auto!

Amintim că toţi utilizatorii staţiilor de încărcare amenajate de Primăria Piteşti beneficiază de încărcare şi parcare gratuite. Utilizatorii prin platforma Polyfazer se conectează la staţiile de încărcare şi văd în timp real stadiul alimentării.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3