NOR CURIER 930X122

publitrans

Pitești: Nu scăpăm (încă) de spațiile comerciale din stațiile de autobuz

Conform unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de joi, 28 aprilie, contractele pentru inesteticele spații comerciale din stațiile de călători ale Publitrans se vor prelungi din nou.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Noul termen este 31 mai 2022.

Proiectul privind modernizarea transportului public de călători este un proiect îndelung așteptat de piteșteni, dar și unul dintre cele mai importante contracte de investiții din municipiu.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Proiectul este finanțat din fonduri ale Uniunii Europene.

Vă reamintim că ePitești.ro a scris în aprilie 2016, în exclusivitate, despre modernizarea stațiilor de autobuz, detalii: AICI – EXCLUSIV! CUM VOR FI MODERNIZATE STAŢIILE DE AUTOBUZ DIN PITEŞTI

La începutul anului 2017 au apărut primele informații oficiale și despre cum ar urma să arate noile stații, ePitești.ro publicând tot în exclusivitate poze cu acestea, detalii: AICI –  NOI STAȚII DE AUTOBUZ ÎN PITEȘTI 

Conform normelor europene, în zonele reabilitate sau modernizate cu bani europeni nu pot fi desfășurate activități comerciale deci, nici în stațiile de autobuz care vor fi modernizate.

Cu toate acestea, piteștenii vor mai avea de așteptat până când spațiile comerciale din stațiile de călători ale Publitrans vor dispărea, deoarece proiectul ,,Modernizarea infrastructurii serviciului de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat” se află în etapa de licitație pentru achiziția contractului de proiectare și execuție lucrări.

Din cauza acestui fapt a fost și posibilă prelungirea contractelor pentru aceste spații comerciale.

Potrivit proiectului de hotărâre, în situația în care derularea procedurilor pentru proiect o impune, contractele încetează înainte de 31.05.2022, cu  un  preaviz de 7 zile.

De asemenea, dacă derularea acelorași proceduri nu se finalizează pana la data de 31.05.2022, contractele se pot prelungi prin hotărârea consiliului local.

Întregul proiect de Hotărâre, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

5 comentarii

  • Stefan spune:

    Mizeria si discomfortul vor continua… in interesul cui?

  • Edi spune:

    Știrea asta este de ani de zile si parca ma urmărește. Este de domeniul SF cum primaria se chinuie de ani de zile sa faca ceva in privinta asta si nimic.Nu ma mai surprinde incompetența administrativă a acestui oras dar și a județului.
    Va dau un sfat: luati fierul si sticla de la Clemans, vorbiti ptr niste scaune de plastic la Goldplast, mergi în târg si luati niste reclame luminoase ptr afisare program si mergeți cu ele la băieții de pe Depozitelor care sudeaza fierul si poate le si montează si uite asa terminati odată cu proiectul asta.RUSINE…….

  • Dan spune:

    Hai sa facem curat domnule primar si ar trebui sa ne trezim sa iesiti prin cartiere sa vedeti ce praf este pe strada traim in mizerie

  • Cititor spune:

    Acu toti se vaita…dar cand ai pus ȘTAMPILA….nu ai avut ,ochelarii sau creierul, la tine?

  • Costy spune:

    Orașul Barăcilor…
    Avem încredere în acest om,, primar” , om deștept, șef de promoție, un om ce l-am votat…d-le primar BARĂCILE sunt pe șantier nu în centrul orașului și peste tot, în tot orașul.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3