930 x122 grota rece

comuna budeasa

O comună din Argeş va avea staţii pentru maşini electrice

O comună din Argeş va avea staţii pentru maşini electrice.

Citiți și: Ro Alert lângă Pitești! Animal extrem de periculos a fost văzut!

Primăria comunei Budeasa a aplicat pentru programul “Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în localități” lansat de Ministerul Mediului.

Proiectul “Stații de încărcare pentru vehicule electrice în comuna Budeasa, județul Argeș” prevede amplasarea a 3 stații de încărcare a vehiculelor electrice, două situate în satul Budeasa Mare și una în satul Calotești, întreaga investiție ridicându-se la suma de 673.417,65 lei.

Citiți și: Lovitură șoc pentru șoferi! Mașinile electrice, interzise!

Potrivit hărţii Google actuale, Budeasa ar fi a cincea comună care oferă posesorilor de maşini electrice infrastructura adecvată.

Momentan, se mai găsesc staţii electrice la Bradu, Mărăcineni, Bascov şi Căteasca.

Atenţie, vorbim strict de comune, nu de oraşe.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Cititor spune:

    🤣 ce gluma! Sa stii ca o sa vina nenea „x” cu atelajul la „alimentat! Vrajeala! Are vre un șmecheraș masina electrica,sau are intentia de a cumpara una! La atat se reduce!! Sa publicati foto cu masini la „incarcat” sa vezi pt cine a fost facuta investitia! Sigur tanti Gherghina nu o sa vina cu …sapa la incarcat!🤣

  • Alt Cititor spune:

    Și comuna Cotmeana a accesat acest program pentru doua stații de încărcare. E un program la nivel național. Totul este să vrei și să te zbați pentru comunitate.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90