930 x122 grota rece

comuna budeasa

Atenție: Măsuri pentru locuitorii unei comune importante din Argeș

Noi măsuri pentru locuitorii comunei Budeasa, în vigoare din această noapte.

Citiți și: O comună din Argeş va avea staţii pentru maşini electrice

Având în vedere Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș nr.23/02.04.2021 și analizând evoluția epidemiologică la nivelul teritoriului României, se consideră necesar luarea unor măsuri de monitorizare, respectare și aplicare a regulilor stabilite pentru limitarea propagării virusului:

  1. Se permite funcționarea operatorilor economici care desfășoară activități de comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturi alcoolice și nealcoolice în spații închise sau deschise, în intervalul orar 5:00 – 18:00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică (în celelalte zile ale săptămânii se menține programul actual – conform stării de alertă);
  2. Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturi alcoolice și nealcoolice, în interiorul clădirilor.
  3. Este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.
  4. Este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei, după ora 20:00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică (în celelalte zile ale săptămânii se menține programul actual – conform stării de alertă).

Citiți și: CJSU Argeș: La noapte, de la ora 0:00, intră în vigoare noile restricții. Toate localitățile, AICI

Măsura intră în vigoare începând cu data de 03.04.2021, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile. Anunțul a fost făcut de primarul comunei, Rachieru Nicolae Mihail (foto).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA