930×122 POSADA 5

comuna budeasa

Atenție: Măsuri pentru locuitorii unei comune importante din Argeș

Noi măsuri pentru locuitorii comunei Budeasa, în vigoare din această noapte.

Citiți și: O comună din Argeş va avea staţii pentru maşini electrice

Având în vedere Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș nr.23/02.04.2021 și analizând evoluția epidemiologică la nivelul teritoriului României, se consideră necesar luarea unor măsuri de monitorizare, respectare și aplicare a regulilor stabilite pentru limitarea propagării virusului:

  1. Se permite funcționarea operatorilor economici care desfășoară activități de comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturi alcoolice și nealcoolice în spații închise sau deschise, în intervalul orar 5:00 – 18:00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică (în celelalte zile ale săptămânii se menține programul actual – conform stării de alertă);
  2. Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturi alcoolice și nealcoolice, în interiorul clădirilor.
  3. Este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.
  4. Este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei, după ora 20:00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică (în celelalte zile ale săptămânii se menține programul actual – conform stării de alertă).

Citiți și: CJSU Argeș: La noapte, de la ora 0:00, intră în vigoare noile restricții. Toate localitățile, AICI

Măsura intră în vigoare începând cu data de 03.04.2021, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile. Anunțul a fost făcut de primarul comunei, Rachieru Nicolae Mihail (foto).

555×222  MAIA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90