930×122 CAPRA 5

masuri coronavirus

Guvernul, la consultări cu Prefecţii. Decizie pentru sărbătorile de Paşte şi 1 Mai

Decizie pentru sărbătorile de Paşte şi 1 Mai. Primul ministru Florin Cîţu, dar şi ministrul de Interne, Lucian Bode, pun astăzi pe „tapet” măsurile de sărbători, împreună cu prefecţii din teritoriu. Şedinţa se desfăşoară la această oră în sistem video-conferinţă.

Citiți și: CJSU Argeş, măsuri valabile acum în tot judeţul

Premierul Cîţu: „Suntem pe o pantă descrescătoare şi trebuie să consolidăm. Încă nu a trecut acest val 3, dar ce a fost mai greu a trecut. Avem un weekend în faţă important, dar şi tradiţionalul 1 – 2 Mai. Sunt aceleaşi reguli: mască, distanţare socială, dezinfectanţi„.

„Campania de vaccinare ne scoate din pandemie şi ne aduce la normalitate. Am cerut implicare la discuţiile cu primarii, acelaşi lucru vi-l cer şi dvs. Vreau să văd cât mai multe evenimente legate de vaccinare (n.r. – prefecţilor)”, este mesajul primului ministru.

Citiți și: Internări și intervenții chirurgicale suspendate în toată țara

Bode: „Prezenţa forţelor pe teren a fost importantă. Am acţionat cu aproape 60.000 de efective, media zilnică fiind de aproximativ 20.000 de efective în weekend-ul care s-a încheiat. Ceremoniile religioase s-au desfăşurat fără incidente majore […]. În continuare, vrem să prevenim formarea de aglomerări, în special la frontiere.”

„Vă cer mobilizare maximă pentru a mobiliza cu succes misiunile încredinţate”, a mai transmis Bode colegilor din MAI.

VIDEO – INTERVENŢII CÎŢU ŞI BODE

 

 

(Foto: descriptiv)

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90