Donaris 930 x 122

masuri coronavirus

Au uitat de mască și au fost amendați

Au uitat de mască și au fost amendați.

Citiți și: RAR a făcut prăpăd printre șoferii de ,,conserve pe roți”! Cifre șocante de rable!

În ultimele 48 de ore, 296 de persoane au fost sancționate fiindcă nu au respectat măsurile de protecție individuală (masca), în timp ce o persoană a fost amendată pentru că a plecat de acasă, în timp ce se afla în carantină.

„În ultimele 48 de ore, un număr de 386 de poliţişti și 78 de polițiști locali au acţionat pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum și pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19.”, a transmis IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești: Poliția face verificări! Se dau amenzi grele acestor proprietari

Polițiștii au desfășurat controale și în zonele aglomerate,  peste 250 de societăți comerciale și 550 de mijloace de transport în comun fiind verificate în ultimele două zile.

În urma acestor verificări s-a constatat că un tânăr, în de 20 de ani, din Costești nu a respectat carantina la domiciliu. Acesta a fost legitimat de polițiști în data de 06 spre 07 martie, în Pitești. De asemenea, s-au aplicat sancțiuni și persoanele care nu au respectat restricțiile de deplasare în intervalul orar 23:00 – 05:00.

„Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 331 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 40.500 de lei, după cum urmează:
-296 de sancţiuni, în valoare de 35.000 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;
-34 sancţiuni, în valoare de 4.500 de lei, persoanelor identificate că nu au respectat restricţiile privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 23.00-05.00);
-o sancţiune, în valoare de 1.000 de lei, a fost aplicată unei persoane care nu a respectat măsura carantinării la adresa declarată.”, au mai precizat oamenii legii.

(Foto descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90