EcoMoto 930×122

verificări

Florăriile din centrul Piteștiului, luate la puricat de polițiștii locali

În cursul zilei de astăzi, 27 mai, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale, au efectuat verificări la florăriile situate pe raza municipiului Pitești, privind modul de efectuare a unui comerț civilizat, precum și respectarea suprafețelor stabilite, în baza acordurilor eliberate de Primăria Municipiului Pitești.

Citiți și: RAR a făcut prăpăd printre șoferii de ,,conserve pe roți”! Cifre șocante de rable!

Au fost verificate un număr de 15 societăți comerciale, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale, conform legislației în vigoare, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Citiți și: Pitești: Poliția face verificări! Se dau amenzi grele acestor proprietari

Cele mai multe verificări au fost efectuate în zona Mobilux, unde comercianții nu respectau suprafața aprobată.

„Menționăm că, polițiștii locali din cadrul compartimentului, vor efectua acțiuni și în perioada următoare, în vederea depistării și sancționării celor care nu respectă normele legale, privind activitatea de comerț pe domeniul public”, mai transmite Bogdan Aristănțoiu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3